Лайм

Ілона Гвоздьова розкритикувала виступ Melovin і нечесну боротьбу в "Танцях з зірками-2021"

Переможниця 5 сезону висловила кілька різких зауважень

Переможниця "Танців з зірками" Ілона Гвоздьова різко висловилася про виступ Melovin у 3-му випуску нового сезону шоу. Гвоздьовій, яка перемогла в 5 сезоні "Танців" з коміком Ігорем Ласточкіним, не сподобалася ні постановка номера, ні образ виконавця, ні техніка його партнерки Лізи Русиної.

"Вперше за історію проекту професійна танцівниця танцювала техніку ча-ча-ча гірше зірки (нонсенс). Той самий диявольський образ, хрести, монашки, занепалі душі - епатаж на першому місці, все інше не враховується. Я звичайно все розумію - шоу і так далі, але ж є мораль і межі пристойності?! - обурилася Гвоздьова в Instagram-історіях. - Тут вони відсутні. Вульгарно і без смаку, зате в тренді. Не можу назвати це мистецтвом. Жалюгідна подоба. Історії немає, є нескінченні "зносини" двох партнерів на головній сцені країни. І хай вибачать мене фанати Мела, але це аморально такі танці танцювати на сцені".

Також танцівниця впевнена, що продюсери свідомо "топлять" деяких учасників, виділяючи своїх фаворитів.

"Є пари, яким дають максимальну кількість можливостей (світло, музика, графіка, спецефекти, костюми, сюжет, номера, постановників і так далі). І друга категорія, які вичавлюють максимум із себе і задовольняються малою частиною загального шоу, - написала вона. - Чому так, запитаєте ви? На жаль, відповідь криється за 7 замками і тільки Продюсер шоу знає розгадку".

На думку Гвоздьової, головні ставки творці шоу роблять на Дмитра Кадная, несправедливо обділяючи інших учасників.

"Найшикарніші костюми проекту і образи чомусь саме у цієї пари, і вже не перший ефір. Проекція, технічні можливості, подача, постановка, реклама, щоденники - відчувається особлива увага до цієї зірк!и - висловилася танцівниця. - Взаємодія між партнерами є, але хочеться об'єктивності до решти пар. Явно видно, що цій парі дають більше можливостей для свого прояву, ніж іншим. В наших сезонах такого не було. Всі були в рівних умовах і це була чесна боротьба".

  • Читайте також на theLime, хто отримав найгірші оцінки і найбільше ризикує залишити шоу після 3 випуску "Танців з зірками".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

За себе не соромно: Положинський поділився висновками після 2 років служби в ЗСУ та показався у формі

Олександр Положинський 2 роки служить у ЗСУ - лідер гурту Тартак показав військову форму, яка згоріла на Вуглегірській ТЕС

Костянтин Грубич, який втратив доньку, висловився про результати розслідування її смерті

Донька ведучого Костянтина Грубича загинула внаслідок аварії у 2014 році - шоумен відповів, чи вдалося знайти винних

Олена Зеленська у розкішній вишиванці і трендових палаццо відвідала виставку в Києві: фото

Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у відкритті виставки "Гаага - Київ" у Музеї Ханенків - образ дружини президента