Лайм

Ума Турман зізналася, що зробила аборт у підлітковому віці

Зірка "Вбити Білла" поділилася особистою таємницею після заборони абортів в Техасі

Актриса Ума Турман виступила проти заборони абортів у Техасі і написала для Washington Post відверте есе, в якому зізналася, що в пізньому підлітковому віці перервала вагітність. 51-річна зірка "Вбити Білла" назвала це своєю найтемнішою таємницею.

Фото: https://www.instagram.com/umathurman/

"Цей закон - ще один дискримінаційний інструмент проти тих, хто знаходиться в економічно невигідному становищі, і часто навіть проти їхніх партнерів, - заявив Турман. - Жінки і діти з багатих сімей зберігають за собою всі можливості вибору і мало ризикують. Я також убита горем, що закон налаштовує громадян одне проти одного, створюючи нових лінчувателів, які будуть полювати на цих знедолених жінок, відмовляючи їм у виборі не мати дітей, про яких вони не можуть піклуватися, або знищуючи їхні надії на майбутню сім'ю, яку вони можуть обрати".

Ума Турман розповіла, що зробила аборт у юному віці, оскільки відчувала себе нездатною створити стабільну сім'ю. Це рішення дозволило їй мати дітей, коли вона була готова і могла піклуватися про них належним чином. Зараз у актриси є дочка Мая і син Левон від колишнього чоловіка Ітана Хоука, а також дочка Луна від Арпада Бюссона.

Ума Турман із дочками Маєю і ЛуноюФото: https://www.instagram.com/umathurman/

"Досі це було моїм найбільшим темним секретом, - сказала вона. - Мені 51 рік, і я ділюся ним з вами з будинку, де я виростила трьох дітей, які є моєю гордістю і радістю".

Турман також висловила підтримку всім жінкам і дівчатам Техасу, чиї репродуктивні права відібрала держава. "Будьте хоробрими. Ви прекрасні. Ви нагадуєте мені моїх дочок", - написала вона.

  • Головну премію Венеціанського фестивалю в 2021 році отримав фільм "Подія" , присвячений забороні абортів у Франції в 1960-х роках.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита