Лайм

Помер Віллі Гарсон - зірці серіалу "Секс і місто" було 57 років

Актор відомий за роллю кращого друга Керрі Бредшоу Стенфорда Блетча

Помер актор Віллі Гарсон, який зіграв Стенфорда Блетча в серіалі "Сексі і місто" та його майбутньому перезавантаженні "І просто так". Йому було 57 років.

Фото: Getty Images

Сім'я Гарсона підтвердила його смерть у соціальних мережах. Його син Натан написав пост про те, що тепер його батько "спочиває з миром". TMZ повідомляє, що причиною смерті актора став рак.

"Віллі Гарсон був відданим другом і яскравим світлом для всіх у своєму всесвіту. Він створив одного з найулюбленіших персонажів пантеону HBO і був членом нашої родини майже 25 років. Ми глибоко засмучені через його смерть, і висловлюємо щирі співчуття його родині та близьким", - заявив представник HBO Max у коментарі NY Post.

Фото: кадр із серіалу "Секс у великому місті"

Останній пост Гарсона в соціальних мережах 5 вересня був присвячений доброті.

"Будьте добрими одне до одного. Завжди. Всім любові. Творіть доброту", - написав він у Twitter.

Віллі Гарсон грав роль кращого друга-гея Керрі Бредшоу у популярному серіалі HBO з 1998 по 2004 рік. Він також брав участь у зйомках продовження "І просто так", яке вийде у 2022 році.

"Сім'я "Секс і місто" втратила свою зірку. Нашого приголомшливого Віллі Гарсона, - сказав Variety Майкл Патрік Кінг, виконавчий продюсер проекту. - Його дух і його відданість своїй справі були присутні кожного дня під час зйомок "І просто так". Він був там, віддаючи нам усе, навіть коли був хворий".

Співчуття з приводу смерті актора також висловили Синтія Ніксон, Кім Кетролл, Еван Хендлер, Маріо Кантоні та інші зірки серіалу. Сара Джессіка Паркер, яка близько дружила з Гарсоном у реальному житті, поки не коментувала його смерть публічно.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також