Лайм

"Фантастичні звірі 3" покажуть раніше, ніж очікувалося - що відомо про новий фільм із всесвіту Гаррі Поттера

Прем'єра стрічки відбудеться навесні 2022 року

Третя частина кінофраншизи "Фантастичні звірі" під назвою "Секрети Дамблдора" вийде в кінотеатрах 15 квітня 2022 року. Variety пише, що прем'єра спочатку була запланована на 15 липня, але студія Warner Bros. перенесла її на 3 місяці.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Fantastic Beasts (@fantasticbeastsmovie)

Згідно з офіційним опису фільму, професор Альбус Дамблдор знає, що могутній темний чарівник Геллерт Гріндельвальд збирається захопити владу над чарівним світом. Не в силах зупинити його сам, він доручає магічному зоологу Н'юту Скамандеру очолити безстрашну команду чарівників, відьом і одного хороброго магловського пекаря в небезпечній місії, де вони стикаються зі старими і новими створіннями і стикаються зі зростаючим легіоном послідовників Грін-де-Вальда.

Режисером "Секретів Дамблдора" за традицією став Девід Єйтс, який знімав фільми про Гаррі Поттера з 2007 року. Над сценарієм працювали Джоан Роулінг і Стів Кловз, що адаптував усі романи про юного чарівника. Сценарії для перших двох частин "Фантастичних звірів" Роулінг писала без його допомоги, за що отримала свого часу багато критики.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Fantastic Beasts (@fantasticbeastsmovie)

Фантастичні звірі є приквелом до "Гаррі Поттера", і дії в них розгортаються за десятки років до його пригод. Головним героєм франшизи є Н'ют Скамендер (Едді Редмейн), який стає довіреною особою молодого Альбуса Дамблдора (Джуд Лоу) під час повстання Гріндевальда.

У перших двох частинах серії роль злого чарівника зіграв Джонні Депп, але Warner Bros. попросили його піти у відставку після скандалу з домашнім насильством. Роль Гріндевальда взяв на себе актор Мадс Міккельсен ("Ганнібал", "Доктор Стрендж", "Ще по одній"). Серед інших акторів - Кетрін Уотерстон, Елісон Судол, Езра Міллер, Ден Фоглер і Джессіка Вільямс.

А ви чекаєте на реліз "Секретів Дамблдора"?

Тим часом "Дюна" Дені Вільньова йде на касовий рекорд - тільки в Україні фільм зібрав 34 млн гривень. Довгоочікувану картину ще не бачили в США і Китаї.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків