Лайм

Melovin випустив кліп до пісні "Таємний знак", записаної разом зі співачкою Sowa: відео

Красиве відео з елементами містики знімали у Карпатах

Епатажний співак та учасник шоу "Танці з зірками-2021" Melovin записав колаборацію з молодою співачкою Sowa. 24 вересня дует представив спільну пісню "Таємний знак" та кліп на неї.

Автором треку виступив сам музикант. За словами Мела, пісня була написала кілька років тому, і вона просто чекала свого часу. Через кілька годин після презентації, кліп зібрав на YouTube-каналі співака тисячі переглядів і масу захоплених відгуків.

"Хороша лірична пісня і гарний кліп їй до пари. Дует вдався. Природа офігенна, містична, є в Україні цікаві і місця, які зачаровують. Молодці", - написала одна з користувачок мережі.

"Чим більше дивлюся і слухаю, тим більше подобається. Чудова пісня і дуже атмосферний кліп. Голоси дуже органічно поєдналися. А вокалізи в кінці взагалі шалені", "До сліз і до мурашок. Пісня і кліп прямо в серце!", - пишуть інші .

"Таємний знак - це композиція-діалог між двома людьми, який повинні знати тільки вони. Якщо ці двоє виносять все напоказ, ця магія втрачається і вони опиняються заручниками суспільства", - розповів про пісню Melovin.

  • 24 вересня Слава Камінська презентувала трек "Подзвони" - третій сольний сингл після розпаду гурту "НеАнгели". Цей реліз для співачки став дуже хвилюючим, адже вона вперше співає українською мовою.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Живе в Іспанії та підтримує українців: де зараз 24-річний син Ірини Білик

Який вигляд має старший син Ірини Білик Гліб Оверчук і чим він зараз займається

Люблю тебе, моя Королево: Арсен Мірзоян красиво привітав дружину з річницею шлюбу

Музикант Арсен Мірзоян красиво привітав Тоню Матвієнко з сьомою річницею шлюбу. Зіркова пара вже протягом семи років в офіційному шлюбі.

ONUKA пригадала, як народжувала другу дитину під час війни

Onuka пригадала, як в самий розпал війни народжувала другу дитину. Співачка одразу ж після пологів перебувала в укритті.