Лайм

alyona alyona вперше вийшла на публіку зі своїм хлопцем та розповіла про спільне життя

Пара з'їхалася на початку вересня

Хіп-хоп-виконавиця alyona alyona (Олена Савраненко) з'явилася на публічному заході разом зі своїм бойфрендом, якого до цього приховувала від сторонніх очей. Пара відвідала недавню церемонію National Bloggers Awards, де відзначили кращих блогерів України.

Коханий реперша - TikTok-блогер, тому не дивно, що він був одним з учасників вечірки. Тіктокер з ніком Йоксден, якого в звичайному житті звуть Денис, викладає в соцмережі провокаційні ролики про пенсіонерів, бомжів, наркоманів та подібне.

Фото: Кадр з відео

Про своє нове кохання alyona alyona розповіла в лютому цього року. Виконавиця зізналася, що неймовірно щаслива, але особистість обранця розкривати не буде, тому що він не хоче спекулювати славою своєї дівчини.

На початку вересня парочка з'їхалася, і тепер живе в квартирі Дениса. Для Олени це перший досвід. "Він мені дуже подобається, і я вирішила жити на його території. Це мій перший в житті досвід, тому що раніше всі жили у мене", - зізналася зірка журналістам ЖВЛ.

Що стосується побутових речей, то для Олени це "болюче питання". У тіктокера маленьке житло, а у артистки дуже багато речей. "Ці речі треба кудись пхати, а у мене їх дуже багато... Це так складно для мене", - поділилася реперша. Але незважаючи на дрібні труднощі, Савраненко щаслива, що тепер щоночі проводить зі своєю коханою людиною.

Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

  • Раніше alyona alyona відповіла на питання, яке цікавить багатьох її шанувальників: скільки грошей вона витрачає на місяць. Співачка назвала конкретну суму, а також дала лайфхак з фінансової грамотності.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита