Лайм

Оля Полякова показала образ для шоу "Маска", і тепер її плутають з Дорофєєвою

Співачка - велика любителька перевтілень

Суддя шоу "Маска" Оля Полякова показала образ для одного з ефірів другого сезону проекту, який ввів в замішання її шанувальників. Завдяки перуці та лінзам співачка стала схожа на свою колегу по шоу-бізнесу - Надю Дорофєєву.

Артистка приміряла металізованк рожевк міні-сукню з розрізами та глибоким декольте і доповнила лук масивними аксесуарами у вигляді сердець. На голові у співачки було штучне волосся жовтого кольору, а в очах - блакитні лінзи.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Оля Полякова (@polyakovamusic)

Користувачі соцмережі не відразу зрозуміли, що перед ними Полякова, багато хто вирішив, що потрапили на сторінку Дорофеєєвої. "Спочатку подумала, що Дорофєєва. Дуже красивий образ!", "Мені теж відразу Дорофєєва здалася", "Побачила перше фото і була впевнена, що це Надія Дорофєєва", "Думав що потрапив на сторінку Дорофєєвої", - пишуть коментатори під постом.

"Королева ночі" любить епатувати публіку своїми перевтіленнями, і глядачів шоу "Маска" чекає багато б'юті-сюрпризів. Співачка також з'явиться в шоу з темним волоссям, і такою Полякову точно ще не бачив ніхто.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Оля Полякова (@polyakovamusic)

Розгадувати учасників під масками Оля Полякова буде разом з Настею Каменських, Олегом Винником, Андрієм Данилком та DZIDZIO. Другий сезон шоу "Маска" стартує на каналі "Україна" 23 жовтня.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті

Які вишиванки вибрали Володимир і Олена Зеленські у свято: що означають символи

Що означають символи на вишиванці Володимира Зеленського та Олени Зеленської, в яких вони привітали українців з Днем вишиванки 2024