Лайм

Кажуть, Злата Огнєвіч доношує наряди за учасницями "Холостяка" - глядачі знайшли докази

Героїня повторила образи двох дівчат

Героїня шоу "Холостячка-2" Злата Огнєвіч носить наряди учасниць "Холостяка". Принаймні, в цьому впевнені глядачі, які помітили співачку в образах дівчат з 10 та 11 сезонів - Аліни Ляшук і Надін Медведчук.

В одному з випусків реаліті Злата прийшла на групове побачення у повітряній рожевій сукні, яке шанувальникам шоу здалося дуже знайомим. Виявилося, що такий же наряд був у Аліни з "Холостяка-10" - дівчина одягала його на церемонію троянд. Можливо, це просто схожа сукня, але глядачі вважають - та сама.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Чорний піджак з червоними квітами, в якому Огнєвіч вручала чоловікам бутоньєрки, раніше вигуляла Надін Медведчук - в 11 сезоні дівчина боролася за серце Михайла Залівако. До того ж, стилісти СТБ зробили дівчатам схожі зачіски.

Подивитися цю публікацію в Instagram

"Таке відчуття, що закінчилися образи і погнали по колу! То як Надін, то як Аліна", "Помідори в сторону стилістів. Таке масштабне шоу... невже не вистачило фантазії, або тканини для образів Холостячки?", "У цьому сезоні повтор образів. Спочатку костюм з трояндами, зараз сукня як у Аліни", "У СТБ закінчилися сукні? По другому колу пішли?", - обурюються глядачі на одній з фан-сторінок реаліті.

  • Учасниця першого сезону шоу "Холостячка" Ксенія Мішина повторила образ Ірини Федишин. Акторка з'явиться в шоу "Україна має талант", суддею якого вона стала, в шкіряному вбранні, який до цього одягала співачка для одного з інтерв'ю.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також