Лайм

Учасниця "Холостяка" стала фіналісткою конкурсу "Міс Україна" - дівчина йшла до своєї мрії не один рік

Дівчина увійшла в топ-25 найкрасивіших українок

Днями організатори конкурсу краси "Міс Україна-2021" представили фіналісток. Однією з претенденток на корону стала Аліна Ляшук - учасниця 10 сезону шоу "Холостяк".

Як зізналася дівчина в своєму Instagram, участь в конкурсі була її мрією, до якої вона йшла не один рік. "Здійснилася моя мрія, до якої довго йшла і працювала над собою! Скільки ж мною було зроблено спроб, щоб ця подія стала частиною життя!, - поділилася Аліна. - Неймовірні емоції щастя хочу пам'ятати!".


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від АЛІНА ЛЯШУК | холостяк 10 (@lionilal)

Конкурс "Міс Україна-2021" відбудеться 21 жовтня - цього року оберуть вже 30-у володарку престижного титулу. Переможниця отримає грошовий приз у розмірі 500 тисяч гривень, а також представить Україну на міжнародному конкурсі "Міс Світу" в грудні в Пуерто-Ріко.

Аліна Ляшук брала участь у шоу "Холостяк", коли головним героєм був Макс Михайлюк. Однак побудувати стосунки з пілотом дівчині не вдалося - вона покинула проект у дев'ятому випуску, за крок до знайомства з батьками учасниць.

Фото: instagram.com/lionilal

Глядачі також пам'ятають Аліну як одну з яскравих учасниць шоу "Х-фактор". Виступи дівчини увійшли до найбільш популярних за всі 10 сезонів проекту. Зокрема, її виконання пісні Boyfriend Джастіна Бібера, яке зібрало на YouTube вже більше 17 млн переглядів.

  • Тим часом герой реаліті-шоу "Холостяк-10", льотчик Максим Михайлюк показав дописувачам в Instagram фото з дружиною, моделлю Дариною Хлистун, і маленькою дочкою Аріаною. Сім'я в повному складі відвідала вечірку в одному з ресторанів Києва.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є лицемірами та говорять за спиною - у списку опинилися Близнюки, Терези і Скорпіони

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Що відомо про українського актора Максима Самчика, який зіграв Максима Куца в серіалі "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хейлі Джейд Скотт вийшла заміж за свого обранця Евана МакКлінтока - який вигляд мали наречені, дк було весілля