Лайм

Melovin заявив, що канал M1 відмовився взяти в ротацію його новий кліп через камінг-аут

Співак звинуватив музичний канал у відкритому буллінгу

Melovin заявив, що M1 відмовився показувати його кліп на пісню "Таємний знак" нібито через скандал на Atlas Weekend 2021. На сцені фестивалю співак зробив камінг-аут, і цей фрагмент не ввійшов у прямий ефір музичного каналу.

"На превеликий жаль моїх фанів, кліп "Таємний знак" так і не з'явиться на екранах головного музичного телеканалу країни! Причина гранично ясна для моєї команди і мене особисто. Після незручної і, звичайно ж, "випадкової" ситуації з відсутністю в трансляції частини мого перфомансу на Atlas Weekend і камінг-ауту на головній сцені, це рішення було дуже передбачуваним", - написав співак в Instagram.

Кадр з кліпу "Таємний знак" Фото: instagram.com/melovin_official

Також Melovin висловився з приводу самого скандалу. За його словами, канал M1 знав про те, що він збирається зізнатися у бісексуальності зі сцени фестивалю, оскільки заздалегідь прописав тайм-код свого виступу.

"Тому і дане рішення не брати мою нову відеороботу, прибирати кліпи з ротацій, все це лише в черговий раз підкреслює вашу позицію!", - звернувся співак до керівництва каналу.

  • Про свою бісексуальність Melovin заявив 5 липня у фіналі пісні DWTD, поцілувавши на сцені дівчину, а потім - хлопця. За словами співака, для нього не мають значення ні стать людини, ні колір шкіри, ні віросповідання - важливі тільки сама людина, його тіло й душа.
  • Незабаром після виступу на Atlas Weekend 2021 співак звинуватив M1 в цензурі, так як там нібито вирізали цей фрагмент з ефіру. Гендиректор каналу Сергій Перцев пояснив причину зникнення перформансу музиканта.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Костянтин Грубич, який втратив доньку, висловився про результати розслідування її смерті

Донька ведучого Костянтина Грубича загинула внаслідок аварії у 2014 році - шоумен відповів, чи вдалося знайти винних

Олена Зеленська у розкішній вишиванці і трендових палаццо відвідала виставку в Києві: фото

Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у відкритті виставки "Гаага - Київ" у Музеї Ханенків - образ дружини президента

Антін Мухарський відреагував на заяви про свій виїзд з України та відповів, чи повернеться

Антін Мухарський пояснив, навіщо поїхав за кордон та відповів чи збирається повертатись - шоумен відреагував на пост Віктора Трегубова