Лайм

Канал M1 відреагував на звинувачення Melovin'а в буллінгу: Хоче, щоб про нього поговорили

Сергій Перцев назвав заяву співака "черговим піаром"

Генеральний директор музичного каналу M1 Сергій Перцев прокоментував заяву Melovin'а, який стверджує, що мовник відмовив йому в ротації кліпу через його бісексуальність. За словами керівника, співак до них навіть не звертався, а його пост зі звинуваченнями - "крики незрозуміло про що".

"Чесно кажучи, я взагалі не розумію. Це якась дика історія. Знаєте, я навіть не знаю, як це коментувати. Як на мене, це просто якісь крики незрозуміло про що, - сказав Перцев "Обозревателю". - Ми запитаємо його промо-службу, що це за пост і чому це так сталося, але поки для мене це ще один спосіб піару. Людина хоче, щоб про неї поговорили".

Фото: instagram.com/melovin_official

Нагадаємо, днями Melovin написав в Instagram, що його нове відео "Таємний знак" не з'явиться на "головному музичному каналі країни". Нібито він звернувся до мовника, але йому відмовили. Співак впевнений, що відмова пов'язана з його орієнтацією. Артист звинуватив гендиректора M1 у відкритому буллінгу, образах та приниженнях.

  • Вперше Melovin і канал M1 поскандалили після виступу співака на Atlas Weekend-2021, під час якого він зробив камінг-аут. Цей фрагмент не ввійшов до прямого ефіру музичного каналу, після чого співак звинуватив його в цензурі.
  • Гендиректор каналу Сергій Перцев пояснив причину зникнення перформансу музиканта. За його словами, справа зовсім не в цензурі, і винен, перш за все, сам артист.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Ніколас Карма розповів, що у Львові на нього напали хулігани. Карма звернувся до стражів порядку

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барських дав великий концерт в Києві. Наталя Могилевська побувала на шоу та розповіла про свої емоції

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято