Лайм

Новий фільм про Джеймса Бонда "Не час помирати" йде на касовий рекорд за весь період пандемії

Навіть без участі Китаю і США фільму вдалося за 3 дні зібрати 119 млн доларів

Фільм "007: Не час помирати", реліз якого багато разів відкладали через пандемію, стартував у прокаті з небувалим касовим успіхом. Після прем'єри 30 вересня у 54 країнах новий "Бонд" став першим голлівудським фільмом, який зібрав понад 100 млн доларів - навіть без участі Китаю, пише Variety.

Міжнародна каса 25-го фільму про Джеймса Бонда склала рекордні 119 млн доларів за 3 прокатних дні. У 21-й з 54 країн, де вже показали стрічку, це кращий дебют за весь час пандемії COVID-19.

Бюджет "Бонда" склав 250 млн доларів, і ще близько 100 млн дистриб'ютор Universal Pictures витратив на його міжнародне просування. Враховуючи, що в Китаї - найбільшому кіноринку світу - фільм покажуть лише 29 жовтня, він може стати одним із найкасовіших у 2021 році. Також "Не час помирати" все ще чекає свого релізу у Франції (6 жовтня), Росії (7 жовтня) і Північній Америці (8 жовтня).

Режисером фільму "007: Чи не час помирати" став Кері Джоджі Фукунага ("Справжній детектив"). Деніел Крейг в останній раз зіграв у ньому роль Джеймса Бонда. Серед інших зірок фільму - Крістоф Вальц, Ральф Файнс, Леа Сейду, Бен Вішоу, Джеффрі Райт, Ана де Армас, Лашана Лінч і Рамі Малек.

  • Серед інших високобюджетних фільмів, які обіцяють зібрати значну касу - "Веном 2: Карнаж", який за вихідні зібрав 90,1 млн доларів, і "Дюна" Дині Вільньова, чиї збори подолали позначку в 100 млн доларів напередодні жовтневої прем'єри в США та ряді інших країн.
  • Співробітники розвідки МІ-6 розповіли, чи є правда в фільмах про Джеймса Бонда. Виявилося, що самостійні подвиги агента 007 - найбільша вигадка франшизи.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця і яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочці Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотті виповнилося 9 років - подружжя показало нове фото іменинниці

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників