Лайм

Під час риболовлі у Флориді алігатор вистрибнув з озера на 7-річного хлопчика: відео

Хижак вкрав улов маленького рибалки

Житель Флориди Шон Макмахон та його 7-річний син Доусон вирушили ловити рибу на озері недалеко від їхнього будинку в Палм-Кост. Хлопчик спіймав окуня, але сам ледь не став жертвою алігатора. Момент із появою хижака Макмахон зняв на відео.

Хлопчик намотував волосінь, щоб витягнути улов, і підійшов дуже близько до води. Коли він знаходився всього за півметра від риби, з озера вистрибнув голодний алігатор. Він схопив рибу і потягнув під воду вудку. В кінці відео чутно, як рептилія голосно клацає щелепами.

Відео МакМахона стало вірусним у мережі. У коментарях знавці пишуть, що вечірня рибалка у Флориді особливо небезпечна, оскільки саме в цей час алігатори виходять на полювання.

"Правило №1 життя у Флориді говорить, що в кожній прісноводній водоймі розміром більше калюжі є алігатор. Алігатори полюють із засідки і намагаються схопити тільки ті речі, які, на їхню думку, менші за них. Вони також зазвичай годуються вночі, від заходу до світанку. Вони чудові плавці, але далеко не бігають. Тому не підходьте до прісноводних водойм на заході сонця з тваринами або маленькими дітьми", - пишуть на YouTube.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші