Лайм

Екс-учасниця шоу "Холостяк" стала фіналісткою конкурсу "Міс Україна Всесвіт"

Фінал конкурсу відбудеться 15 жовтня

Організатори конкурсу "Міс Україна Всесвіт" оголосили фіналісток 2021 року. За корону і можливість представити нашу країну на "Міс Всесвіт" побореться Анна Неплях - учасниця 10 сезону шоу "Холостяк".

Як зізналася дівчина в Instagram, вона давно хотіла спробувати свої сили в конкурсі, проте в її голові було "мільйон обставин", які її постійно стримували. Наразі Анна вже готова "вийти з тіні" і показати себе.


View this post on Instagram

"Багато хто з вас давно стежать за мною і зміни в мені за останній рік - колосальні і я вдячна вам, що ви це помічаєте і обдаровуєте мене компліментами, - звернулася Анна до дописувачів. - Цю трансформацію можна описати як перетворення з каченяти в лебедя, і це не про зовнішній, а про внутрішній стан".

Про Анну відомо, що їй 27 років і вона з Дніпра. Раніше дівчина працювала моделлю і представляла Україну на конкурсах краси, серед яких "Міс Інтерконтиненталь". На "Міс Україна Всесвіт-2021" Неплях представлятиме своє рідне місто.

Сьогодні Анна пише картини і успішно продає їх як в Україні, так і за кордоном. Активно розвиває свою сторінку в Instagram, де мотивує дівчат любити себе і бути справжніми і щасливими тут і зараз.

У 2020 році Неплях брала участь в шоу "Холостяк", головним героєм якого був пілот Макс Михайлюк. Дівчина залишила проект в 7 випуску, оскільки через постійні жарти їхня з льотчиком історія була більше схожа на комедію, ніж на романтику.


View this post on Instagram

  • Ще одна учасниця 10 сезону романтичного реаліті побореться за перемогу в конкурсі "Міс Україна-2021", фінал якого відбудеться 21 жовтня.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували