Лайм

Monatik та Lida Lee в день народження Instagram згадали свої перші публікації

Фотомережа святкує 11-річчя

Сервісу Instagram виповнилося 11 років - 6 жовтня 2010 року було випущено першу версію програми. У день народження популярної платформи з обміну фотографіями, деякі зірки згадали свої перші публікації. Серед них - хітмейкер Monatik та учасниця "Танців з зірками-2021" співачка Lida Lee.

"Скільки ж всього цікавого сталося з того часу з усіма нами. Поскролити у самий початок і перед очима пробігає непоганий такий відрізок життя, - пише співак. - А ось моя перша публікація на цій платформі. На фото я, бувалих років, з шевелюрою тримаю неоновий лайк і навіть не уявляю, який вир подій на мене чекає".


View this post on Instagram

Публікація від Dmitriy Monatik (@monatik_official)

Lida Lee зареєструвалася в Instagram у 2011 році, і тоді її контент значно відрізнявся від того, що сьогодні публікує співачка.

"У найперших публікаціях було все, що оточувало, менше селфі і більше творінь, їжі, природи і всього того, що оточувало. Так цікаво спостерігати як змінюється соцмережа і наші життя паралельно з нею", - написала співачка.

  • Раніше в шоу "Танці з зірками" Lida Lee розповіла, як кілька років тому ледь не допустила велику помилку. Дівчина хотіла збільшити груди, але вчасно одумалася і втекла з клініки перед операцій.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита