Лайм

Хто ледь не покинув 5 випуск шоу "Танці з зірками": найгірші оцінки ефіру

Які пари не змогли здивувати членів журі

Минулої неділі пройшов 5-й ефір телевізійного шоу "Танці з зірками", за результатами якого паркет залишив соліст гурту ТНМК Олег "Фагот" Михайлюта та його партнерка Катерина Тришина. Загалом ця пара набрала 26 балів із можливих 40. theLime вирішив розповісти, хто ж ще з учасників отримав найгірші оцінки в цьому випуску і опинився в кінці турнірної таблиці.

Станіслав Горуна

У число аутсайдерів цього випуску потрапив каратист, Олімпійський чемпіон Станіслав Горуна і його партнерка Даніелла Преап. Вони виконали запальний джайв під пісню Потапа і Олега Винника "Найкращий день" в образах нареченого і нареченої. Суддя Влад Яма зазначив, що всі зауваження, які пара отримала в попередніх ефірах, вона виправила, і цей танець можна вважати кращим за час перебування на проєкті. Двоє інших членів журі - Катерина Кухар та Ілона Гвоздьова - також похвалили спортсмена та порадили йому і далі використовувати в своїх номерах прийоми з карате, які є його родзинкою. В сумі пара набрала 27 балів з максимальних 40.

Євгенія Власова

Популярна на початку 2000-х років співачка Євгенія Власова на цей раз підкорювала паркет в образі Малефісенти. Зі своїм партнером Максимом Леоновим у 5 випуску вона виконала пасодобль під пісню групи Hardkiss "Make up". Влад Яма зазначив, що не очікував від ніжної Євгенії такого образу, однак йому не вистачило сили і потужності в руках. А Максим Чмерковський в свою чергу підкреслив, що у пари є величезний потенціал і йому було мало цього танцю. За підсумками голосування членів журі пара набрала 25 баллов із можливих 40.

Melovin

У самому низу турнірної таблиці, як і декілька попередніх ефірів, опинився епатажний співак Melovin зі своєю партнеркою Лізою Русіною. Вони станцювали повільний фокстрот під пісню Pussycat Dolls "Perhaps" в образах із фільму "101 далматинець". Катерина Кухар, яка, до слова, також була в образі Круелли, як і Melovin, похвалила його за цей вибір, а також зазначила творче зростання і його старання. Однак Максим Чмерковський був категоричним - у танці епатажного співака він взагалі не побачив елементів фокстроту. У свою чергу Ілона Гвоздьова підкреслила, що найслабша ланка в їх парі - це його партнерка, яка не є професіоналом у бальних танцях. В результаті пара отримала 23 бали з 40.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії