Лайм

Гангстер із "Гри в кальмара" раптом заговорив російською. Ще б пак, він продавав у Москві телевізори

У мережі відшукали кумедне архівне відео з актором

Південнокорейський серіал "Гра в кальмара" все ще найбільш обговорюваний проект Netflix - про нього говорять у соцмережах, пишуть у ЗМІ, а сторінки акторів в Instagram стрімко набирають нових підписників. Так, дослідивши акаунт актора Хо Сон-тхе, фани серіалу дізналися цікавий факт - раніше він продавав у Росії телевізори і непогано володіє російською мовою.

Хо Сон-тхе на зйомках "Гри в кальмара" Фото: Instagram / @heosungtae

У "Грі в кальмара" Хо Сон-тхе зіграв підлого та жорстокого гангстера-боржника на ім'я Чан Док Су. У реальному житті, стверджує сам актор, його боятися не варто, він не завдає людям шкоди.

Звичайно, Хо Сон-тхе тепер особливо люблять у Росії. До того ж, пише Medialeaks, актора дійсно дещо пов'язує з країною: Хо Сон-тхе навчався на факультеті російської мови в Пусанському національному університеті, а після цього продавав телевізори у московському представництві компанії LG.

Звісно, глядачі "Гри в кальмара" тепер мріють поспілкуватися з актором, але на численні російськомовні коментарі в Instagram Хо Сон-тхе відповідати не поспішає. Успіх серіалу приніс йому сотні тисяч підписників, і сьогодні за життям чоловіка в соцмережі стежать понад 1,4 млн фоловерів.

Серіал "Гра в кальмара" розповідає про серію ігор на виживання, в яких беруть участь 456 бідняків і боржників. Всі вони грають в ті самі ігри, в які грали у дворах в дитинстві, тільки тепер на кону мільярди корейських вон (місцева валюта) і життя гравців.

  • Netflix відредагує сцени в "Грі в кальмара" , які змусила мешканку Кореї зненавидіти свій телефон. Поки ми дивилися серію за серією, бідолаха отримувала тисячі дзвінків на день.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували