Лайм

Дивимося перший трейлер фільму "Я, Побєда і Берлін" за мотивами книги Кузьми Скрябіна

Прем'єра фільму відбудеться вже навесні 2022 року

Вийшов перший трейлер фільму "Я, "Побєда" і Берлін" за мотивами однойменної книги Кузьми Скрябіна (Андрія Кузьменка). Прем'єра картини запланована на весну 2022 року.

Сюжет розповідає про шалені 90-ті та молодого Кузьму, який за три дні до запланованого концерту вирушає зі своїм приятелем до Берліна на старій "Побєді". Кажуть, там є колекціонер, готовий обміняти нехай стареньку, але ж бестію на шестисотий "Мерс". Кузьма обіцяє дівчині повернутися додому на новій тачці, а хлопцям з гурту - встигнути на виступ. Звісно, якщо все піде за планом. А не за планом все піде з самого початку.

Кузьму Скрябіна у фільмі зіграв молодий актор театру та кіно Іван Бліндар. Найбільш відомі проекти за його участі - стрічки "Кров'янка" (2016), "Коли падають дерева" (2018), "Шлях мерця" (2019) та "Сквот32" (2019). Івана також можна побачити в кліпі гурту Latexfauna до пісні Surfer.

Кадр з фільму

Режисером картини "Я, "Побєда" і Берлін" виступила Ольга Ряшина.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Найособливіший секрет: Ірина Федишин натякнула на третю вагітність у новому кліпі

Ірина Федишин втретє вагітна - співачка розсекретила свою вагітність у новому кліпі та показалася разом з чоловіком - відео

Українці за кордоном можуть голосувати за alyona alyona і Jerry Heil: як це зробити

Як голосувати за представниць України alyona alyona та Jerry Heil у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Більше не у трійці лідерів: Україна впала у рейтингу букмекерів на "Євробаченні-2024"

Станом на 7 травня представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona та Jerry Heil знаходяться на 4 місці у таблиці прогнозів букмекерів