Лайм

Злату Огнєвіч зворушила драматична історія про маму Романа з "Холостячки": Мурашки і сльози

Учасник реаліті відкрився перед героїнею та поділився особистою драмою

Учасник шоу "Холостячка-2" Роман Свечкоренко у 4 випуску поділився дуже особистою історією своєї сім'ї. Драматична розповідь хлопця про маму, яка через нещасний випадок втратила можливість ходити, вразила Злату Огнєвіч до глибини душі.

Під час зйомок побачення героїня дізналася лише частину історії, але після виходу випуску в ефір, не змогла стримати сліз. "Я почула повну версію історії Роми Свечкоренко, і це просто біль до глибини душі, - говорить співачка в "сторіз". - Від цієї зворушливої, сумної історії мурашки і сльози. Рома, дякую, що відкрився! Це дуже важливо".

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

За словами Романа, коли йому був один рік, батько почав зраджувати мамі з її найкращою подругою. Дізнавшись про зраду близьких людей, жінка хотіла побачити все своїми очима, але її не пустили в квартиру. Тоді вона стала дертися на третій поверх, але впала і отримала серйозну травму. Після цього трагічного випадку, мама хлопця назавжди сіла в інвалідне крісло.

Рома з мамою в дитинстві Фото: Кадр з відео

Оскільки молода жінка, якій тоді не було і 30-ти років, не могла самостійно справлятися з маленькою дитиною, Рома став жити з татом та його новою коханою, яка згодом стала дружиною. До 8-річного віку хлопчик не знав, хто його справжня мама, але провівши своє маленьке дитяче розслідування, дізнався всю правду.

Сьогодні Роман часто спілкується з мамою, але і не тримає зла на мачуху, яка його виховувала як рідного сина. "Вона була людиною, яка заміняла мені маму, нехай не завжди, як мені хотілося, але вона намагалася", - поділився Свечкоренко.

Роман Свечкоренко з мамою Фото: Кадр з відео

  • 4 випуск шоу "Холостячка-2" був присвячений творчості. Свої таланти продемонстрували не тільки учасники, а й героїня. Злата Огнєвіч вирішила зробити ставку на свою сексуальність і підготувала пристрасний танець, який глядачам здався недоречним.
  • Читайте також на theLime, хто покинув шоу "Холостячка" у 4 випуску. Злата Огнєвіч відправила додому одразу двох чоловіків.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також