Лайм

Злата Огнєвіч показала учасникам "Холостячки" пристрасний танець - глядачі назвали його недоречним

Співачка продемонструвала ще один свій талант

Четвертий випуск шоу "Холостячка-2" був присвячений творчості. Свої таланти продемонстрували не тільки учасники, а й героїня. Злата Огнєвіч вирішила зробити ставку на свою сексуальність і підготувала пристрасний танець.

Співачка з'явилася на сцені в облягаючому чорному боді з прозорої тканини, давши чоловікам побачити трохи більше. Потім вона стала еротично рухатися під музику, чим приємно здивувала претендентів на її серце. Однак глядачі захоплення учасників не розділили, багато хто назвав танець вульгарним і недоречним в рамках шоу.

Фото: СТБ

"Завжди подобалася Злата, як сором'язлива, розумна і така талановита, але, що це за стриптиз? Навіщо? Жіночність не так проявляється і не в цьому", "Формат танцю, як на мене, для одного чоловіка", "Вважаю, що це занадто перед купою чоловіків", "Може і шикарно, але зарано. Такий танець хочеться подарувати єдиному чоловікові, коханому. А так якось вийшло вульгарно", - пишуть шанувальники реаліті у коментарях.

  • Кажуть, героїня шоу "Холостячка-2" Злата Огнєвіч доношує наряди за учасницями "Холостяка" - глядачі знайшли докази.
  • Злата Огнєвіч, зізналася, що на проекті "Холостячка-2" зустріла чоловіка своєї мрії. Однак, хто став обранцем співачки, глядачі каналу СТБ дізнаються тільки у фінальному випуску.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також