Лайм

Пол Маккартні назвав Джона Леннона винуватцем розпаду The Beatles

Музикант розповів, чому гурт припинив своє існування

Пол Маккартні категорично заперечив, що несе відповідальність за розпад The Beatles у 1970 році. В інтерв'ю на BBC Radio 4 у програмі "This Cultural Life" 79-річний музикант сказав, що саме Джон Леннон захотів розпустити гурт.

Фото: Wikipedia

На запитання інтерв'юера про бажання Маккартні почати самостійну кар'єру він сказав: "Припиніть це зараз. Не я спровокував розкол. О, ні, ні, ні. Це був наш Джонні. Якось Джон увійшов до кімнати і сказав: "Я йду з The Beatles". Це викличе розкол чи ні?"

Маккартні також висловив жаль з приводу розпаду ліверпульської четвірки.

"Це був мій гурт, це була моя робота, це було моє життя. Тому я хотів, щоб це тривало", - сказав він.

Після припинення творчої діяльність шанувальники The Beatles довго сперечалися, хто винен у розпаді. Маккартні розповів, що спантеличення фанів посилилося, тому що менеджер попросив учасників групи мовчати, поки вони не врегулюють всі юридичні питання.

Інтерв'ю з Маккартні передує релізу шестигодинного документального фільму Пітера Джексона "The Beatles: Get Back", у якому розповідається про останні місяці існування групи. Фільм вийде в листопаді на стрімінговій платмофрмі Disney +.

  • Тим часом 65-річний Марк Девід Чепмен продовжує відбувати тюремний термін за вбивство Джона Леннона. У вересні 2020 року йому відмовили в достроковому звільненні в 11-й раз. Під час чергового слухання Чепмен вибачився перед родичами Леннона і пояснив свій вчинок.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину

Шанси України на перемогу в "Євробаченні-2024" знову підвищилися: новий прогноз букмекерів

Прогнози букмекерів щодо переможця Євробачення-2024 - аlyona аlyona і Jerry Heil опинилися на третьому місці з ймовірністю 13% - таблиця

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні