Лайм

Глядачі вимагають повернути Lida Lee в "Танці з зірками" - її поразку назвали несправедливою

Співачка вибула з проекту за підсумками глядацького голосування

10 жовтня у 6 випуску "Танців з зірками-2021" шоу покинула одна з найсильніших пар нового сезону - співачка Lida Lee та її партнер Олексій Базела. Хоча судді високо оцінили виступ учасників, результати глядацького голосування зіграли не на їхню користь.

Фото: https://www.instagram.com/lidalee_official/

Поразка Lida Lee стала великою несподіванкою для багатьох глядачів, і навіть ведучий Юрій Горбунов назвав її нелогічним поворотом подій. Після цього сотні фанатів висловили в соцмережах своє обурення і навіть розгорнули кампанію #ВернитеЛидувТанцы.

"Як тепер вірити в справедливість цього проекту?" "Злив. Ліда була однією з найсильніших учасниць", - пишуть у коментарях. - "Вони треті в таблиці. Вони мали бути в фіналі, це просто не чесно". "Одна з найсильніших пар. У мене шок".

Також Lida Lee отримала підтримку від Ілони Гвоздьової - запрошеної судді 5 ефіру "Танців з зірками" і переможниці 5-го сезону шоу. "Ви, безумовно, гідні були фіналу", - написала вона.

Співачку зворушила підтримка глядачів, і вона подякувала їм в Instagram-історіях.

"Я і подумати навіть не могла, що побачу таку кількість добрих слів, підтримки, а головне - бажання бачити нашу пару далі. Ви наша найбільша любов. Скільки всього хотілося станцювати і розповісти вам ... Але ж це тільки початок. Дякую вам", - написала учасниця.

У 6 випуску "Танців з зірками-2021" проект мали покинути дві пари, але вокалістка Kazka Олександра Зарицька та фехтувальниця Ольга Харлан, які також перебували в "зоні ризику", залишилися на шоу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші