Лайм

17-річна дочка Хайді Клум оголилася для глянцю, і скандал вже тут як тут: фото

Юна модель позувала топлес

Неповнолітня дочка Хайді Клум продовжує йти стопами своєї знаменитої матері, підкорюючи модельний бізнес. Нещодавно 17-річна Лені знялася для журналу Rollacoaster Magazine, однак ця зйомка викликала багато запитань у шанувальників німецької моделі.

Юна дівчина опублікувала у себе в Instagram кадр з фотосесії, на якому позує топлес, прикриваючи оголені груди рукою. Багатьом знімок видався надто відвертим, і замість компліментів засипали Лені гнівними коментарями.

Фото: instagram.com/leniklum

"Це взагалі легально для 17-річної", "Вона занадто молода для цього", "Світ моди завжди межував з педофілією. Це не дивно, але все ж сумно бачити. Вона красива дівчина, яку сексуалізують заради "моди/мистецтва","Яка мати дозволить своїй неповнолітній дочці публікувати такі фотографії?", - пишуть коментатори під постом.

Модельну кар'єру Лені почала в грудні 2020 року, і відразу зі зйомки для глянцю Vogue. Що правда, там вона з'явилася разом з Хайді. Після спільної зйомки з мамою, дівчина стала зніматися для журналів сольно.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа