Лайм

Lida Lee прокоментувала свій несподіваний ухід з "Танців з зірками" цитатою Тіни Кароль

Співачку та її партнера не підтримали глядачі

Ухід Lida Lee з шоу "Танці з зірками" для багатьох став несподіванкою, адже співачка була однією з фавориток нового сезону. Не очікувала такого рішення глядачів і сама артистка. Через два дні після вильоту дівчина написала пост в Instagram, в якому розповіла, що для неї значив цей проект.

"Колись будучи маленькою дівчинкою, спостерігаючи за цим проектом по той бік екрану я і подумати не могла, що одного разу вийду на цей паркет... От правда... Це було для мене чимось захмарним і часом здавалося, що це відбувається зовсім не зі мною ", - поділилася співачка.

Фото: instagram.com/lidalee_official

Lida Lee додала, що шоу "Танці з зірками" стало для неї "чимось особливим та рідним", і що кожен ефір вона танцювала душею та серцем.

Співачка також висловила подяку команді проекту та своєму партнерові Олексію Базелі. "Щаслива пройти цей нелегкий, але шалено цікавий шлях з тобою!", - звернулася вона до танцюриста.

В кінці поста Lida Lee вставила улюблену цитату Тіни Кароль: "І той, хто сходить з дистанції - той нічого не отримує! Але це не про нас з вами!".


Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі