Лайм

Учасник "Холостячки" розповів, кому належать ідеї побачень і хто допомагає з організацією

На час зйомок у чоловіків забирають телефони

Учасники "Холостячки-2" продовжують ділитися залаштунками проекту і розкривати подробиці зйомок. Стоматолог Роман Васильєв розповів, кому належать ідеї побачень - чоловікам чи продюсерам шоу.

Щовипуску претенденти на серце Злати Огнєвіч влаштовують незабутні зустрічі, які сповнені романтики та екстриму. І глядачам завжди було цікаво знати, хто все це вигадує. В інтерв'ю 24 каналу, Роман зізнався, що ідеї всіх побачень належать тільки учасникам, і автори шоу жодних порад не дають.

Фото: instagram.com/god_of_dentistry

Участник також відповів на запитання, хто ж допомагає організовувати побачення, адже на час зйомок у всіх чоловіків забирають телефони і у них немає доступу до соціальних мереж. "Під час організації побачень допомагають ведучий Григорій Решетник та команда проекту", - зізнався Васильєв.

Роман не раз приємно дивував Злату. На першій вечірці 33-річний стоматолог з'явився верхи на білому коні, а під час групового побачення влаштував для співачки романтичну зйомку в басейні. Чоловік виклав на воді пелюстками троянд серце, у яке вони разом красиво стрибнули. У підсумку вийшло безліч ефектних кадрів.

Фото: instagram.com/god_of_dentistry

Фото: instagram.com/god_of_dentistry

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також