Лайм

Міку Ньютон запросили виступити в Росії, але почули "ні" - співачка нагадала про Крим

Співачка пояснила свою принципову позицію

Співачка Міка Ньютон відповіла Інстаграм-підписникам з Росії, чи приїде до них з концертами. Вже доволі давно артистка проживає в США, але принципово відмовляється виступати в РФ з іншої причини - таким чином вона підтримує Україну у боротьбі за свої території та припинення війни на Донбасі.

Про це Ньютон, яка представляла Україну на "Євробаченні-2011", написала в "сторіз", відповідаючи на чергове запитання про візит до Росії. "Я поважаю всіх своїх шанувальників з різних куточків світу, але в цьому питанні я принципова, - відповіла співачка. - Я відмовляюся від усіх виступів в Росії (включно з корпоративами) вже багато років".

"Сторіз" Мікі Ньютон Фото: Instagram / @mikanewton

Далі виконавиця пояснила свою позицію докладніше: "Я - українка! І завжди жила в Україні. Я не люблю говорити про політику, але проти того, що відбувається між нашими країнами. Я проти війни! І вважаю, що Крим - це Україна!"

Міка Ньютон (справжнє ім'я - Оксана Грицай) почала свою сольную кар'єру на початку 2000-х. Після перемоги на фестивалі "Чорноморські ігри" у Скадовську на співачку звернув увагу продюсер Юрій Фальоса, який і вигадав їй сценічне ім'я.

За роки кар'єри співачка випустила три студійні альбоми, представила Україну на "Євробаченні-2011" в Німеччині, де зайняла 4 місце. Незабаром після цього Ньютон переїхала до США, де працює з музикантом Ренді Джексоном і мріє одного разу отримати "Греммі".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також