Лайм

Уявляєте Святослава Вакарчука репером? А це вже сталося: слухаємо трек ОЕ і KALUSH "Перемога"

Музиканти здивували несподіваною колаборацією

Гурт "Океан Ельзи" продовжує експериментувати з музичними жанрами. Після проникливої лірики з "Один в каное" музиканти записали спільний трек з реперами KALUSH, і ця колаборація стала однією з найбільш несподіваних.

За словами Святослава Вакарчука, цієї зими він слухав багато хіп-хопу, і в якийсь момент у нього народився речитатив, який в подальшому став приспівом треку "Перемога". Після недовгих роздумів ОЕ вирішили, що найкраще за всіх додадуть до пісні реп-елементів хлопці з гурту KALUSH, і запросили їх до співпраці.

Разом з піснею музиканти представили і кліп, який зняв Максим Ксьонда. "Цe історія про галас, який оточує нас, всередині якого дуже багато людей, які вказують тобі як правильно жити, - розповів режисер виданню "Слух". - Якщо слухати всіх, то не залишається часу на саме життя. Знаходження власного шляху починається з фільтрації "шумів", які входять в тебе".

  • Раніше "Океан Ельзи" і alyona alyona випустили спільний кліп про дітей, які постраждали від війни. В основу пісні "Країна дітей" ліг вірш Сергія Жадана.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо