Лайм

Після "Холостяка" дали в пику. Макс Чмерковський розповів, чому уникає фанатів

Танцюрист побачив зворотній бік популярності на ТБ

Суддя "Танців з зірками-2021" Максим Чмерковський запам'ятався українським глядачам як герой першого сезону шоу "Холостяк". У 2011 році україно-американський танцюрист брав участь у романтичному реаліті, яке зібрало біля екранів багатотисячну аудиторію і зробило його справжньою знаменитістю. В інтерв'ю Слава + Чмерковський зізнався, що популярність на ТБ зіграла з ним злий жарт.

Фото: https://www.instagram.com/maksimc/

"Я уникаю цього дуже, - сказав він. - Я відразу червонію, мені стає незручно. Я пам'ятаю, коли я тут був на "Холостяку", пішов у якийсь клуб. До мене підійшла дівчина, попросила фотографію, і коли я з нею стояв, підійшов її чоловік і дав мені в пику".

Після цього Макс переглянув своє ставлення до популярності. Він розповів, що зараз живе дуже приватним життям, має своє коло спілкування і не шукає нових знайомств. І хоча переможець американських "Танців з зірками" нікому не відмовляє у спільних фото, він часто стикається з хамством.

"Дуже часто люди неадекватно реагують на те, що побачили когось із телебачення", - зазначив він.

Після "Холостяка" Макс Чмерковський не зробив пропозиції переможниці проекту Олександрі Шульгіній, і поїхав у США на зйомки Dancing with the Stars. Танцюрист вперше одружився у 2017 році на своїй колезі Петі Маргатройд, з якою виховує чотирирічного сина Шая.

"На сьогоднішній день ми дуже багато пройшли з нею разом, щоб зрозуміти - це моя людина, і я хочу з нею бути. Я хочу з нею бути однозначно, я абсолютно впевнений, що я там, де маю бути", - сказав він.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Вже другий місяць в ЗСУ: учасник гурту KAZKA повідомив, що доєднався до війська

Сопілкар гурту KAZKA Дмитро Мазуряк поповнив ряди ЗСУ і показав фото у військовій формі

Прикро, що татко на війні: дружина Віталія Козловського поділилася успіхами маленького сина

Дружина співака Віталія Козловського Юлія Бакуменко поділилася в мережі першими успіхами їхнього 4-місячного сина Оскара, доки співак служить 

Я сумував: Дан Балан після тривалого мовчання про війну несподівано приїхав в Україну

Молдавський співак Дан Балан приїхав в Україну і показав відео з Буковеля