Лайм

У жінки під будинком оселилося 90 отруйних змій: фото страшної знахідки

Рятувальники не очікували побачити такого скупчення небезпечних рептилій

Служба порятунку рептилій з міста Санта-Роза (США) дістала з-під будинку місцевої жительки 92 гримучих змії. Директор організації Ел Вольф зізнався, що за 32 роки роботи ще ніколи не бачив такого скупчення плазунів в одному місці.

Фото: Al Wolf

Небезпечну знахідку зробили на початку жовтня, пише San Francisco Chronicle. Жінка запідозрила, що у неї під підлогою оселилися змії, але не усвідомлювала масштабу проблеми.

Заглянувши під будинок, Вольф відразу ж відчув характерний запах зміїних випорожнень. Він вузяв щільні рукавички, червоні відра і ліхтарик, і за 3,5 години витягнув 22 дорослих змії і 59 дитинчат. Служба порятунку поверталася в будинок ще два рази і виявила ще 11 отруйних змій.

Фото: Al Wolf

Вольф сказав, що в одному місці, як правило, може жити до 12 змій, і цей інцидент став для нього рекордом. Також у гнізді рептилій знайшли останки опосумів і котів.

Фото: Al Wolf

Служба порятунку змій не вбиває отруйних плазунів: їх випускають на луках і в районах, де живе багато ящірок і гризунів. Також сусідству змій радіють власники ранчо, які страждають від нашестя мишей.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Ексдружина Потапа висловилася про заміжжя доньки, яка живе в Польщі

Ірина Горова розповіла про особисте життя доньки Наталі. Дівчина вийшла заміж та проживає у Польщі

Злата Огнєвіч розсекретила, чи піде знову у політику

Співачка Злата Огнєвіч розповіла, чи планує повертатися у політику. Артистка пригадала свій попередній досвід

Вона приходить у сні: Тоня Матвієнко розповіла, як почувається після смерті матері

Співачка Тоня Матвієнко розповіла, що після смерті Ніни Митрофанівни часто бачить її своїх снах. Артистка досі не звільнила кімнату від маминих речей