Лайм

Шоу "Холостячка" покинув один з фаворитів - Зтала Огнєвіч вважала його диктатором

Хто отримав троянду від співачки у 5 випуску 2 сезону

Увечері 15 жовтня на каналі СТБ вийшов 5 випуск реаліті-шоу "Холостячка", в рамках якого співачка Злата Огнєвіч вже понад місяць під прицілом камер шукає свою ідеальну любов. Цієї п'ятниці героїні довелося зробити непростий вибір - попрощатися з одним з фаворитів 2 сезону.

Холостячка 2021: кого вигнала Злата Огнєвіч у 5 випуску

Незважаючи на те, що проект транслюється вже п'ять тижнів, головна його героїня все ще вивчає учасників, знайомиться з ними ближче. Кожен з них розкривається для співачки у новому світлі, і не завжди новий досвід спілкування виявляється приємним. Так у 5 випуску шоу "Холостячка" покинув Олександр Борзенко.

Олександр Борзенко на шоу "Холостячка" Фото: Instagram / @holostyakstb

Незадовго до цього принциповий поліцейський і один з фаворитів шоу на думку глядачів поставив ведучому Григорію Решетнікову ультиматум - чоловік зажадав повернути йому смартфон і пригрозив залишити проект.

По-перше, Злату Огнєвіч здивував той факт, що учасник дозволяє собі подібного роду вчинки. По-друге, здивувало і те, що Борзенко готовий так легко відмовитися від неї та вийти з гри.

Важливу роль у рішенні Огнєвіч вигнати Олександра зіграв і той факт, що співачка вважала його диктатором у стосунках і не ризикнула знайомитися ближче, адже в майбутньому їй напевно доведеться спостерігати подібні витівки. Так артистка і визначилася, хто піде у 5 випуску.

У соцмережах вибір "Холостячки" підтримали. Чоловіка назвали черствим і самозакоханим, а Златі Огнєвіч запропонували скоріше забути і придивитися до інших учасників реаліті.

Хто з учасників "Холостячки" залишився на проекті за підсумками 5 випуску:

Учасники 2 сезону шоу "Холостячка" Фото: Instagram / @holostyakstb

Раніше Злата Огнєвіч відповіла на критику її відвертого танцю для учасників "Холостячки" в попередньому випуску. Сміливий сюрприз вразив чоловіків, але не дуже сподобався глядачам.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші