Лайм

Маколей Калкін відповів на головне питання до нового фільму "Сам удома" і вбив останню надію фанів

"Ребут" різдвяної комедії вийде на Disney+ вже цієї осені

Маколей Калкін не з'явиться у перезапуску фільму "Сам удома" від студії Disney, який вийде на екрани вже в листопаді цього року. Про це актор написав у Твіттері, чим зруйнував головну фанатську теорію - після перегляду трейлера багато хто називав її єдиною можливою причиною подивитися "ребут".

"Відповідаю на популярне питання, - написав Калкін. - Я не беру участь у перезапуску "Сам удома". Та бажаю успіхів усім причетним".

Фанатська теорія про появу "дорослого Кевіна МакКалістера" у новому фільмі "Сам удома: дім, милий дім" зародилася після того, як у трейлері з'явився актор Девін Ретрей, який зіграв Базза МакКалістера в оригінальній комедії.

Девін Ретрей Фото: кадр з трейлера

Схоже, задирака Базз став офіцером поліції і за сюжетом прийде на допомогу головному герою "ребута" - тямущому хлопчикові Максу, роль якого зіграв 12-річний Арчі Йейтс, зірка фільму "Кролик ДжоДжо". Що ж стосується історії в цілому, вона дуже близька до оригіналу: родина вирушає на канікули до Японії та забуває вдома молодшого сина. Хлопчикові належить захистити дім від пари лиходіїв, яка спробує викрасти цінну реліквію.

У соцмережах трейлер фільму "Сам удома: дім, милий дім" викликав лише тонни критики. Disney звинуватили в "дешевому фан-сервісі", і тільки на YouTube нагородили 70 тисячами дизлайків.

  • Схоже, Маколей Калкін був не в захваті від ідеї перезапустити "Сам удома" з самого початку. Актор в числі перших потролліть плани Disney і одним своїм фото створив мем, якому судилося зібрати в соцмережах мільйони лайків.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця і яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочці Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотті виповнилося 9 років - подружжя показало нове фото іменинниці

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників