Лайм

Вийшов трейлер нової комедії "Сам удома" - він схожий на "Сам удома 6", про яку не просили

Прем'єра фільму очікується вже наступного місяця

У мережі з'явився перший трейлер фільму Home Sweet Home Alone ("Сам удома: дім, милий дім") - перезапуску знаменитої різдвяної комедії. Очікується, що ремейк "Сам удома" вийде на платформі компанії Disney+ 12 листопада.

Ролик нагадав шанувальникам класичної комедії малоуспішні "Сам удома 3", "Сам удома 4" та "Сам удома 5", адже найцікавіше в ньому - хлопчик Макс, який залишається вдома сам. Його грає 12-річний Арчі Йейтс, який здобув популярність завдяки фільму Тайки Вайтіті "Кролик Джоджо".

Сюжет фільму "Сам удома: дім, милий дім" досить знайомий: сім'я вирушає на канікули до Японії, однак забуває дитину вдома. Максу (теперь вже не Кевіну) доведеться захищати дім від сімейної пари злодіїв, яка заявиться, щоб вкрасти цінну реліквію.

У фільмі знялися Еллі Кемпер, Роб Делейні, Айслінг Бі, Еллі Маки, Кріс Парнелл, Тімоті Саймонс та інші. На 45-й секунді трейлера також з'являється актор Девін Ретрей, який зіграв Базза Маккалістера в оригінальному фільмі. У зв'язку з цим в мережі вже обговорюють теорію, що в картині з'явиться і Маколей Калкін, але ніяких подробиць про це наразі немає.

Девін РетрейФото: Кадр з відео

Фото: Кадр з відео

  • Раніше Маколей Калкін, який зіграв роль Кевіна Маккаллістера в оригінальній комедії, потролив ідею компанії Disney перезняти "Сам удома". Жарт настільки сподобався фоловерам актора, що тут же став мемом.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації