Лайм

Дочка Анджеліни Джолі повторила вишуканий образ матері на прем'єрі фільму "Вічні"

Сукня чекала свого часу 7 років

18 жовтня у Лос-Анджелесі представили новий блокбастер за коміксами Marvel під назвою "Вічні" . Анджеліна Джолі з'явилася на прем'єрі зі своїми дітьми: Меддоксом, Шайло, близнюками Вів'єн та Нокс, а також Захарою, яка привернула увагу публіки більше за всіх.

Справа в тому, що 16-річна дівчина вибрала наряд, який шанувальникам акторки видався дуже знайомим. І не випадково. Напівпрозору сріблясту сукню, розшиту бісером та паєтками, Джолі одягала на церемонію "Оскар" у 2014 році. Тоді Анджеліна позувала на червоній доріжці у супроводі Бреда Пітта.

Фото: Getty Images

Дочка акторки повністю повторила модний образ зіркової матері, за винятком зачіски. Захара прибрала волосся в пучок, в той час як Джолі доповнювала аутфіт розпущеним волоссям, акуратно укладеним за плечі.

Фото: Getty Images

Анджеліна Джолі стала прийомною мамою Захари, перебуваючи в шлюбі з Бредом Піттом, від якого народила трьох біологічних дітей. Крім ефіопської дівчинки пара також усиновила в'єтнамського хлопчика Пакса, якого не було на прем'єрі фільму "Вічні".

"Вічні" - один з найпопулярніших коміксів всесвіту Marvel, який розповідає про супергероїв, що таємно живуть на Землі вже кілька тисяч років. Кожен з них має якісь надздібностями. Головні ролі в картині виконали Анджеліна Джолі, Джемма Чан, Сальма Хайек, Кіт Герінґтон та багато інших.

  • Після тривалої судової тяганини колишнє подружжя Бред Пітт та Анджеліна Джолі отримали спільну опіку над шістьма дітьми. Рішення судді не задовольнило 46-річну акторку, і вона продовжуватиме боротьбу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil