Лайм

Суд вирішив п'ятирічну тяжбу Анджеліни Джолі і Бреда Пітта щодо опіки над дітьми

57-річний актор виграв справу про спільну опіку

Після тривалої судової тяганини Бред Пітт і Анджеліна Джолі отримали спільну опіку над своїми шістьма дітьми, пише Page Six. Рішення судді Джона Одеркірка не задовольнило 46-річну актрису, і вона буде продовжувати боротьбу.

Бред Пітт і Анджеліна Джолі у 2012 році Фото: Getty Images

Суддя протягом кількох місяців вислуховував свідчення, в тому числі фахівців, які опитали дітей Джолі-Пітта.

"Бред просто намагався проводити більше часу зі своїми дітьми - і було ясно, що Анджеліна робила все можливе, щоб запобігти цьому, - сказало джерело виданню. - Цей процес тривав кілька місяців, і на ньому була присутня величезна кількість свідків, експертів, терапевтів та інших людей, які були з дітьми і навколо них. Рішення судді засноване на цьому".

У 2020 році Джолі намагалася відсторонити Одеркірка від шлюборозлучного процесу, оскільки він "відмовив дітям у дачі показань про їхній досвід, потреби або бажання щодо їхньої опіки". Тепер актриса стверджує, що суддя також відмовився вислухати докази, які мали відношення до безпеки та благополуччя дітей.

Анджеліна Джолі подала на розлучення з Бредом Піттом в 2016 році, через кілька днів після того, як на приватному літаку він нібито напав на їхнього 15-річного сина Меддокса. Зараз юнакові 19 років. П'ятеро інших дітей колишньої пари - 17-річний Пакс, 16-річна Захара, 14-річна Шайло і 12-річні близнюки Вів'єн та Нокс.

  • Раніше Анджеліну Джолі в сміливій фотосесії обліпили сотні бджіл. Актрису запросили в незвичайний проект з нагоди Всесвітнього дня бджіл, і вона погодилася, незважаючи на страх бути покусаною.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil