Лайм

Jerry Heil привітала себе з днем народження новим кліпом - з учасниками "Холостячки" та Павлом Зібровим

Сьогодні співачці виповнюється 26 років

21 жовтня Jerry Heil (справжнє ім'я - Яна Шамаева) випустила трек #ЗДН та стьобний кліп до нього. Таким чином вона привітала себе з днем народження - в цей день співачці виповнюється 26 років.

В іронічному відео Jerry Heil постає в ролі 60-річної Jerry Hefner, яка живе у Межигір'ї, має всі блага, накращих чоловіків поруч і може дозволити собі зняти шоу "Холостячка" прямо у себе вдома. Звичайно, в кліпі з'являються ведучий проекту Григорій Решетник та учасники 1 сезону: Євген Ковтуненко, Олексій Тригубенко, Андрій Рибак, Ілля Рибальченко та Артем Шепель.

У ролику також можна побачити Павла Зіброва. Появу 64-річного артиста у своєму кліпі Яна пояснила тим, що його ім'я римується зі словом "любов". У коментарях посипалися привітання з днем народження та прем'єрою відео.

  • Раніше Jerry Heil виступила з першим стендапом про веганство, цноту у 25 та маленькі груди. Автор хіта "Охрана Отмєна " стала учасницею нового шоу Володимира Дантеса Stand Up 380.
  • Також Jerry Heil випустила трек #APPLEMAN - саундтрек до комедійного супергеройський фільму Apple-Man, знятому у стилі Marvel. Разом з піснею вийшов й кліп, який одночасно є трейлером до блокбастеру.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Олена Зеленська відвідала важливий захід в елегантному костюмі зі спідницею: новий образ першої леді

22 травня перша леді України Олена Зеленська відвідала Конференцію з медичного партнерства - який вигляд вона мала

Фірмовий гумор та щемливий смуток: Максим Галкін похвалився фото з відомими українцями

Максим Галкін, Олег Філімонов і Ян Левінзон зустрилися в Ізраїлі і показали спільне фото - шоумен захопився українцями

Що говорив про Україну та повномасштабну війну путініст Юрій Бардаш, який отримав підозру від СБУ

Юрію Бардашу СБУ повідомила про підозру за антиукраїнські погляди та заклики захопити Київ і Харків - скандальні заяви продюсера