Лайм

Wellboy після успіху пісні "Гуси" випустив новий трек "Вишні" і зняв кліп з українськими бабусями: відео

Нова робота обіцяє стати хітом

22 жовтня співак Wellboy (справжнє ім'я - Антон Вельбой), який підкорив слухачів своїм хітом "Гуси", випустив новий трек "Вишні". Разом з піснею вийшов і "сільський" кліп з українськими бабусями.

"Вся пісня продумана так, щоб западати в душу і в той же час не набридати, - розповідає про пісню Антон. - "Я підкинув вишню в небо, не попав до рота" - це про те, шо люди часто фантазуюють про своє майбутнє, але без прикладених зусиль підкинута вишня не потрапить до рота. В момент, коли вишня підкинута і летить у повітрі, вам потрібна удача або майстерність, щоб вона потрапила у відповідну точку".

Всього через кілька годин після прем'єри колоритне відео зібрало на YouTube близько 70 тисяч переглядів. Слухачі пишуть, що пісня дуже швидко запам'ятовується і може повторити успіх хіта "Гуси". Відео на цей трек зібрало на відеохостингу вже більше 10 млн переглядів.

"Заходить після першого ж прослуховування, а кліп просто космос", "Антон, це ж просто розрив! Ти довів усім, що "Гуси" не межа. Нехай вишні летять ще далі", "Ще один шедевр, круть! Все геніальне - просте!, "Чесно, думав ти пропав після Гусей. Але заходжу в ютуб і відразу такий підгін. Я впевнений, що це буде ще більшим хітом, ніж Гуси. Ти талант!", - пишуть коментатори.

  • 21 жовтня Jerry Heil випустила трек #ЗДН і стьобний кліп до нього. Таким чином вона привітала себе з днем народження - в цей день співачці виповнилося 26 років.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також