Лайм

Помер актор "Друзів" Джеймс Майкл Тайлер - він боровся з раком на 4 стадії

Актор відомий за роллю Гантера - менеджера "Центральної кав'ярні", закоханого в Рейчел

Джеймс Майкл Тайлер, який зіграв Гантера у серіалі "Друзі", помер від раку простати у віці 59 років. Актор мирно пішов у своєму будинку в Лос-Анджелесі, пише Variety.

Фото: https://twitter.com/FriendsTV

Хворобу на пізній стадії у Тайлера виявили у 2018 році після звичайного медичного огляду. Він вперше розповів про свій діагноз на початку 2021 року, коли рак поширився на його кістки і позбавив можливості ходити.

Шоураннери "Друзів" Марта Кауффман і Девід Крейн назвали Тайлера "справді доброю, милою людиною".

"Коли він починав як статист у "Друзях", нашу увагу привернув його унікальний дух, і ми зрозуміли, що повинні зробити з нього персонажа. Він зробив нерозділене кохання Гантера неймовірно життєвим. Ми щиро співчуваємо його дружині Дженніфер Карно", - йдеться у їхній заяві.

Джеймс Майкл Тайлер був найбільш відомий за роллю Гантера - менеджера "Центральної кав'ярні", який був закоханий у героїню Дженніфер Еністон Рейчел Грін. Багато фанатів називали його "сьомим другом", оскільки він знімався в ситкомі з першого сезону.

У спецвипуску "Друзі: Возз'єднання" Тайлер з'явився по відеозв'язку, але промовчав про свій діагноз. Також він знімався у таких серіалах, як "Сабріна, маленька відьма" і "Клініка". Під час лікування він продовжував працювати і знявся у двох короткометражних фільмах.

Тайлер закликав чоловіків проходити обстеження простати з 40 років, щоб зловити хворобу на ранній стадії.

  • Раніше цього року помер Віллі Гарсон - зірка серіалу "Секс і місто". Актор був відомий за роллю кращого друга Керрі Бредшоу Стенфорда Блетча.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

За себе не соромно: Положинський поділився висновками після 2 років служби в ЗСУ та показався у формі

Олександр Положинський 2 роки служить у ЗСУ - лідер гурту Тартак показав військову форму, яка згоріла на Вуглегірській ТЕС

Костянтин Грубич, який втратив доньку, висловився про результати розслідування її смерті

Донька ведучого Костянтина Грубича загинула внаслідок аварії у 2014 році - шоумен відповів, чи вдалося знайти винних

Олена Зеленська у розкішній вишиванці і трендових палаццо відвідала виставку в Києві: фото

Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у відкритті виставки "Гаага - Київ" у Музеї Ханенків - образ дружини президента