Лайм

Надя Дорофєєва прикрасила сторінки українського Vogue: фото

Співачка позувала у сукні з ефектним декольте

Надя Дорофєєва знялася для модного журналу Vogue Ukraine. Фотографії співачки з'являться на сторінках номера за листопад, а одна з них вже опублікована в Instagram зірки.

На чорно-білому знімку артистка зображена в ефектній сукні з глибоким декольте, що дає можливість фанам роздивитися деякі татуювання. Надя у кадрі щиро сміється - такою її зобразив фотограф Андрій Грей. "Гарно лежу на сторінках Vogue UA за листопад", - підписала кадр Дорофєєва.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від DOROFEEVA (@nadyadorofeeva)

У коментарях відразу посипалися компліменти. "Нереально красиво лежиш!", "Ми бачили тебе різною, але такою вперше", "Найкрасивіша", "І коли ти встигла зняти стільки краси?", - пишуть шанувальники під постом.

На сайті видання сказано, свійжий номер Vogue UA присвячений вмінню залишатися собою і бути вірним своєму покликанню. Крім Наді Дорофєєвої, яка нещодавно запустила сольний проект, героями випуску також стали дизайнерка Дріс ван Нотен, директор Музею моди в Антверпені Каат Дебо та інші.

Центральне місце у номері відведено соціальному проекту "Не знаючи перешкод", у якому взяли участь українські атлети, переможці Паралімпіади у Токіо та перша леді України Олена Зеленська.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Vogue UA (@vogue_ukraine)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі