Лайм

alyona alyona у підгузку й з соскою розповіла про свою внутрішню дитину: Ми з нею дружимо

Співачка впевнена, що важливо не втратити з нею контакт

Хіп-хоп-виконавиця alyona alyona (справжнє ім'я - Олена Савраненко) зізналася, що лише к 30 рокам почала чути свою внутрішню дитину і змогла налагодити з нею зв'язок.

Свій пост артистка супроводила фотографією у підгузку та з соскою на шиї. "Мені 30 і саме зараз я можу сказати, що дуже добре спілкуюся з дитиною всередині. Чітко розумію її бажання, образи, поведінку та розумію її реакції на життя. Ми з нею дружимо", - зізнається Олена.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Альона (@alyona.alyona.official)


Водночас співачка не завжди перебуває в гармонії зі своєю внутрішньою дитиною, іноді її "витівки" псують їй життя. Але вона ніколи не пригнічує її, а приймає такою, яка вона є.

"Проте я дозволяю їй бути собою - не гальмую, не заважаю, бо сама знаю приклади, коли протягом життя люди подавляли цю дитину, а потім в 40 цей внутрішній малюк вистрелював та змінював життя так, що навіть уявити неможливо. І ці зміни не завжди були в позитивну сторону", - зазначила зірка.

alyona alyona підкреслює, що часто діти всередині нас починають проявляти себе у стресових ситуаціях або під час відвідування магазину. На думку виконавиці, саме тому трапляються спонтанні покупки. Альона вважає, що своїх внутрішніх дітей потрібно чути та задовольняти їхні бажання.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті

Які вишиванки вибрали Володимир і Олена Зеленські у свято: що означають символи

Що означають символи на вишиванці Володимира Зеленського та Олени Зеленської, в яких вони привітали українців з Днем вишиванки 2024