Лайм

От і все. Учасник ABBA оголосив про розпад гурту за тиждень до виходу нового альбому

Після запису 10 нових пісень гурт не став продовжувати спільну роботу

Напередодні виходу нового альбому, для запису якого зірки 1970-х ABBA возз'єдналися після 40-річної перерви, Бенні Андерссон оголосив про остаточний розпад гурту.

"Ось і все. Це мало статися, - сказав 74-річний учасник ABBA в інтерв'ю The Guardian. - Я насправді не говорив у 1982 році, що ABBA ніколи більше не збереться. Але тепер я можу вам сказати: це воно".

Гурт ABBA у студії Фото: Ludvig Andersson

Шанувальникам не варто дивуватися, що гурт припинив працювати ще до релізу нового альбому "Voyage", який має вийти 5 листопада. Хоча Бенні Андерссон, Бьорн Ульвеус, Агента Фельтског та Фріда Лінгстад записали 10 пісень та погодилися на супровідний тур, на концертах глядачі не побачать живих артистів. На сцені виступатимуть їхні "аббатари" - голограми, створені компанією з виробництва візуальних ефектів у "Зоряних війнах" Industrial Light & Magic.

Фото: Abba Voyage

Для шоу Voyage у Лондоні побудували арену на 3000 чоловік. На її сцені, окрім четвірки "аббатарів", виступатиме гурт із 10 музикантів та шоу-балет; ще 800 аніматорів відповідатимуть за візуальні ефекти. Перший концерт відбудеться 27 травня 2022 року.

Наразі вокалістки ABBA ніяк не взаємодіють зі ЗМІ: на запитання журналістів погодилися відповідати лише автори пісень. Андерссон та Ульвеус зізналися, що жодного разу не думали про повноцінне відродження ABBA, обравши спокійне життя у Швеції.

"Ми зустрічаємося протягом багатьох років, ми друзі. У Бьорна та Агнети є діти та онуки, так що вони повинні підтримувати стосунки! Я теж дружу з Фрідою, тож ніяких проблем, - сказав Андерссон. - Ми не відчували жодного тиску. Я думаю, що життя у Швеції допомогло. Тут немає метушні. Люди впізнавали нас і все ще впізнають. Але вони ніколи не турбували нас - жодної істерії, нічого подібного. Це круто".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Найособливіший секрет: Ірина Федишин натякнула на третю вагітність у новому кліпі

Ірина Федишин втретє вагітна - співачка розсекретила свою вагітність у новому кліпі та показалася разом з чоловіком - відео

Українці за кордоном можуть голосувати за alyona alyona і Jerry Heil: як це зробити

Як голосувати за представниць України alyona alyona та Jerry Heil у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Більше не у трійці лідерів: Україна впала у рейтингу букмекерів на "Євробаченні-2024"

Станом на 7 травня представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona та Jerry Heil знаходяться на 4 місці у таблиці прогнозів букмекерів