Лайм

Тіна Кароль представила міні-альбом "Подвійний рай" - у ньому 4 мелодійні треки

Прем'єра вже на всіх стрімінгових платформах

29 жовтня Тіна Кароль презентувала EP "Подвійний рай" - це вже третій реліз співачки за цей рік. Міні-альбом містить 4 пісні, написані в стилі нульових.

У нових піснях артистка акцентує на вокалі та переносить слухача до епохи "медляків". "Подвійний рай" - дуже вокальний альбом: це естетика повільних треків 2000-х, музики, яку виконували чудові співачки Тоні Брекстон, Мерайя Кері", - поділилася співачка з виданням Vogue.

Обкладинка альбому Фото: facebook.com/tina.karol

"Я давно не відчувала себе такою сексуальною, спокусливою, як у цих піснях. Так, я була різною – сміливою та рішучою, меланхолійною та сумною, але настільки сексуальною та мелодійною – ніколи. Я дуже тішуся цим трекам", - додала Тіна Кароль.

У трек-лист платівки увійшли такі пісні: "Подвійний рай", "Холод", "Місто" та "Поцілунок на фарт". На однойменний трек співачка вже представила кліп, який нагадує романтичний трилер.

Слухаємо міні-альбом "Подвійний рай" на Apple Music, Spotify, Deezer, YouTube Music.

  • Дивіться також наLime кліп Тіни Кароль до пісні "Красиво", який розчарував шанувальників, які чекали на оголення та пітона. В анонсі відео співачка постала без одягу, і фани вирішили, що це образ із кліпу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше

Новини партнерів

Читайте також