Лайм

Співачка Ніна Матвієнко розлучилася з чоловіком після 50 років спільного життя

Петро Гончар переїхав жити на дачу під Києвом

Цієї весни народна артистка України Ніна Матвієнко та її чоловік Петро Гончар відсвяткували "золоте весілля" - 50 років спільного життя. Насправді ж співачка приховувала, що більше не живе з чоловіком. Пара розлучилася, і саме Матвієнко стала ініціатором розриву.

За словами артистки, після розлучення Гончар перебрався на дачу під Києвом. Про це 74-річна Матвієнко розповіла у студії передачі "Позаочі", де також вперше прокоментувала розрив.

Ніна Матвієнко Фото: YouTube

"Я попросила покинути мене", - уточнила Матвієнко, назвавши своє рішення виваженим. - Він вважав, що в нього ще є своє життя, яке він вибрав. Тут не було скандалу, було розуміння..."

За словами Матвієнко, в їхніх із чоловіком стосунках вже давно немає ні тепла, ні душевного спілкування, а спільне минуле приховує багато труднощів. "Я все життя була як чоловік, забезпечувала сім'ю. То навіщо воно і на старості ще?" - знизала плечима артистка.

Матвієнко зізналася, що всі ці роки її чоловік не міг забезпечити сім'ю, і до своїх 60 років пара нібито жила на її зарплатню. Незважаючи на це, співачка нібито ніколи не дорікала чоловікові безгрошів'ям, а от відсутність твердого чоловічого плеча поруч пробачити не змогла. Особливо коли хворіли діти, зривалися важливі концерти. Доводилося прощати і подружні зради.

Ніна Матвієнко та Петро Гончар Фото: Instagram / @tonya_matvienko

Сам Іван Гончар ситуацію не коментує.

Ніна Матвієнко та Петро Гончар, син українського фольклориста та етнографа Івана Гончара, одружилися 1971 року. Пара виростила трьох дітей - синів Івана, Андрія та доньку Антоніну, яка пішла стопами матері і стала співачкою. Про долю синів Матвієнко відомо мало.

  • Читайте також на theLime інтерв'ю з Ніною Матвієнко до Дня незалежності України. Артистка згадала, як молилася за незалежність країни.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися у символічних образах та нагадали про війну

Якою була поява alyona alyona і Jerry Heil на відкритті Євробачення-2024 - артистки показали образи з символізмом та принесли паску

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков