Лайм

У мережу злили ім'я та фото ймовірного героя шоу "Холостяк-12" - звідки чутки

Ця інформація поки не підтверджена

Минулого місяця телеканал СТБ розпочав зйомки 12 сезону шоу "Холостяк". Хто стане новим героєм, продюсери поки не оголосили, але в мережі вже з'явилося ім'я можливого кандидата.

На одній із фан-сторінок проекту в Instagram опублікували фото підприємця з Лос-Анджелеса на ім'я Олександр Топольський. Чоловік, який, ймовірно, родом з України, нібито повернувся на батьківщину, щоб взяти участь у "Холостяку-12".

Імовірний герой шоу "Холостяк-12" Олександр Топольський Фото: instagram.com/holostyachka__stb

І хоча інформація не є офіційною, але вона цілком може бути правдою. Профіль чоловіка на даний момент закритий, а серед дописувачів - колишні учасниці "Холостяка", нинішній учасник "Холостячки" Андрій Задворний, а також деякі українські зірки, у тому числі й Леся Нікітюк.

Раніше ходили чутки, що героєм 12 сезону буде голова правління НАК "Нафтогаз" Андрій Коболєв. Однак цю інформацію спростувала директор студії StarLightProduction Анна Калина. Вона зазначила, що у її кабінеті було багато претендентів, але Коболєва там ніколи не було.

Ведучий шоу Григорій Решетник Фото: instagram.com/grisha_reshetnik

  • Наразі канал СТБ показує другий сезон шоу "Холостячка", героїнею якого є Злата Огнєвіч. Співачка вже більше місяця шукає своє кохання під прицілом камер, щотижня прощаючись з одним із чоловіків. Хто пішов у 7 випуску - читайте в матеріалі theLime.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також