Лайм

Шоу "Холостячка" покинув "найідеальніший" учасник - Злата Огнєвіч вважала його нудним

Чоловік був фаворитом першої вечірки

Увечері 29 жовтня на каналі СТБ вийшов 7-й випуск реаліті "Холостячка-2", який пройшов в Одесі. Злата Огнєвіч оселилася з чоловіками в одному будинку, і кожен учасник намагався ще більше проявити себе та зблизитись з героїнею. Проте з одним із них героїня не побачила спільного майбутнього та відправила його додому.

Холостячка 2021 - хто залишив шоу у 7 випуску

Сьомий тиждень став останнім для Романа Васильєва. 33-річний стоматолог намагався бути надто ідеальним, а співачка не раз говорила, що не любить ідеальних хлопців, бо вважає їх нудними. До того ж, Роман вимагав ідеальності і від Злати, особливо героїня відчула це під час побачення.

Фото: instagram.com/holostyakstb

Чоловік організував катання на конях, але Огнєвіч панічно боїться їздити верхи. Незважаючи на її прохання та вмовляння, Роман наполягав на тому, щоб Злата не вилазила з сідла, оскільки він задумав "ідеальну картинку", яка обов'язково має втілитися.

Героїні це не сподобалося, і вона вирішила подумати до церемонії троянд. У результаті Злата не дала Роману бутоньєрку і він відправився додому.

Фото: instagram.com/holostyakstb

За підсумками 7 випуску на проекті залишилося 5 чоловіків: Андрій Задворний, Максим Тарапата, Андрій Хветкевич, Дмитро Шевченко та Олег Плахотнюк. Наступний тиждень знову пройде в Одесі та обіцяє бути не менш спекотним та емоційним.

Фото: instagram.com/holostyakstb

  • У минулому випуску шоу "Холостячка" залишили одразу троє чоловіків. Фаворитові 2 сезону Злата Огнєвіч дала шанс повернутися будь-якої миті, як тільки він завершить шлюборозлучний процес.
  • Колишній учасник шоу "Холостячка-2" Ігор Присяжнюк розповів, хто може бути у фіналі. Незважаючи на те, що чоловік залишив проект у 2-му випуску, йому вистачило часу, щоб роздивитися фаворитів Злати Огнєвіч.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" презентували оновлену версію пісні "Teresa & Maria": відео

alyona alyona і Jerry Heil презентували ще одну версію пісні Teresa & Maria, яку підготували для Євробачення 2024 - відео

Вагітна Іванна Онуфрійчук розповіла, як готується до пологів за кордоном

Іванна Онуфрійчук обрала пологовий, де буде народжувати у Швейцарії, а також розповіла про плани щодо партнерських пологів з чоловіком

На знак визнання державної служби: Чарльз III нагородив Кейт Міддлтон особливим королівським титулом

Кейт Міддлтон отримала нагороду Орден Кавалерів Честі та новий королівський титул представника цього Ордену