Лайм

Злата Огнєвіч вакцинувалася від Covid-19 та відповіла на хейт підписників

Співачка отримала першу дозу вакцини

Після довгих роздумів Злата Огнєвіч зважилася на вакцинацію від коронавірусу. Напередодні героїня "Холостячки-2" отримала першу дозу вакцини, про що розповіла підписникам в Instagram. Співачка почала отримувати багато повідомлень щодо її самопочуття після щеплення, також не обійшлося й без хейту.

На артистку накинулися через те, що вона вакцинувалася лише зараз, коли без щеплення вже нікуди не можна зайти. Злата записала "сториз", у якому пояснила свою позицію.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

"У мене були свої об'єктивні причини на те, щоб не робити вакцинацію. Плюс я сумнівалася, як і багато інших: чи варто робити, чи не варто. Спілкувалася з лікарями: якісь лікарі були "за", якісь "проти". І нещодавно я прийняла рішення, що таки варто її зробити. Не купувати паспорт, зливаючи вакцину в раковину...", - каже Огнєвіч. Наприкінці звернення Злата з посмішкою на обличчі закликала хейтерів "радіти життю".

Співачка також дала пораду підписникам, які ще не пройшли вакцинацію: "Рекомендую здати аналізи, не всім можна робити. Лікар грамотно розповість. Але здебільшого – можна робити всім. А крім вакцинації, ведіть здоровий спосіб життя. Укол – це не панацея від безсмертя".

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

  • Тим часом Володимир Остапчук зробив уже третє щеплення від Covid-19. На бустерну дозу вакцини телеведучий наважився заради в'їзду до іншої країни.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації