Лайм

Ксенія Мішина розповіла про пережиті панічні атаки: Я злягла. Буквально

Актриса розповіла про непростий період свого життя

Ксенія Мішина поділилася з дописувачами особистого блогу, що свого часу страждала від панічних атак. Приступи тяжкої тривоги стали з'являтися у досить юному віці, коли майбутній акторці було 18 років. Тоді "Холостячка" навчалася в економічному університеті.

Артистка згадує, як одного разу сиділа на парі й не розуміла, навіщо вона тут. Її не цікавили ні університетські події, ні добрі оцінки, ні знання.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

"У якийсь момент я зловила себе на думці, що я дивлюся на все ніби з акваріуму, - ділиться зірка. - Я бачу, що життя йде, але воно десь там за склом, а я в застійній воді без єдиної надії на порятунок. Світ став абсолютно прісним, що, втім, дивно для молодої, 18-річної дівчини".

Тоді Ксенії не давала спокою думка, що вона ніколи не матиме професію, яка приноситиме їй задоволення. "Несвідомо прокручуючи її в голові, я повільно поринала на дно свого акваріуму, не проявляючи інтересу навіть до того, що там за склом", - продовжує Мішина.

Якоїсь миті Ксенія відчула себе погано. Мама відвела її до поліклініки, але лікарі нічого серйозного не виявили. З того дня і почалося її "персональне пекло".

"Щодня почалися панічні атаки. Ніхто ніколи не зрозуміє цей стан, не випробувавши його. Це зламало мене, я злягла. Буквально. Коли моє тіло приймало вертикальне положення йому ставало настільки погано, що я не могла зробити і кроку. Саме тоді я дізналася, які бувають страхи у людей: страх смерті, страх життя, страх всього! До мене щодня приїжджали швидкі і знижували тиск, заспокоюючи мою психіку, що розгулялася, і ніяк не хотіла працювати на мене, ні на одне запитання в моїй голові не було відповіді. Це гірше ніж акваріум, цей вакуум зводив з розуму", - згадує акторка.

Батьки возили доньку на обстеження, але всі життєві показники були в нормі. Якось Ксенія опинилася в психіатричній лікарні. На щастя, дівчина виявилася не їхнім пацієнтом і лікарі направили її до психотерапевта.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії