Лайм

"Міс Україна Всесвіт" потрапила у ДТП зі своєї вини: Занадто поспішала жити

Ніхто з учасників аварії не постраждав

Переможниця конкурсу краси "Міс Україна Всесвіт-2021" Анна Неплях потрапила в автомобільну аварію у Києві. ДТП сталася з вини дівчини, оскільки, за її словами, вона "занадто поспішала жити" та "намагалася скрізь встигнути".

Про інцидент Анна розповіла в Instagram. Одразу після того, що сталося, дівчина записала "сторіз", де зізналася, що вперше потрапила в серйозну аварію. На щастя, ніхто із людей не постраждав. Єдине, кому дісталося у цій аварії, то це "червоному пиріжку" - так Неплях називає свій Мерседес.

Фото: instagram.com/neplyah

Анна не приховує, що ДТП сталася з її вини. "Я повністю була сконцентрована на дорозі, просто на набережній не встигла розрахувати гальмівну колію і по дурості врізалася в машину, а та зачепила наступну машину...", - зізналася вона.

Фото: instagram.com/neplyah

Дівчина впевнена, що аварія сталася не випадково: "Треба мені, напевно, десь видихнути, бо я надто поспішала жити і скрізь встигнути, а тобі кажуть: "Ні, пригальмуй!".


Подивитися цю публікацію в Instagram


Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків