Лайм

Анна Неплях із "Холостяка" перемогла на конкурсі Міс Україна Всесвіт-2021: фото

За корону цього року змагалися 15 дівчат з різних куточків України

15 жовтня в київському готелі Fairmont Grand Hotel відбувся фінал конкурсу краси "Міс Україна Всесвіт-2021", в якому взяли участь 15 дівчат з різних міст України. Його переможницею стала конкурсантка з Дніпра, учасниця шоу "Холостяк" Анна Неплях.

Про підсумки конкурсу повідомляється на сторінці "Міс Україна Всесвіт" в Instagram. Також першими враженнями поділилася в соцмережах і Анна Неплях.

Анна Неплях Фото: Instagram / @missukraine_universe

Переможниці конкурсу - 27 років. Раніше вона працювала моделлю і представляла Україну на конкурсі "Міс Інтерконтиненталь". Отриманий титул дає Анні Неплях можливість представити Україну на міжнародному конкурсі краси "Міс Всесвіт 2021", який цього року пройде традиційно в грудні, але не в США, а в Ізраїлі.

На особистій сторінці в соцмережі дівчина поділилася першими знімками в короні переможниці та зізналася в двох абсолютно простих бажаннях: зняти туфлі та з'їсти бургер. Адже, за словами Анни, місяць до цього вона була на жорсткій дієті та намагалася не вживати вуглеводів.

Фото: Instagram / @neplyah

Схоже, в цей вечір збулися всі мрії дівчини:

Фото: Instagram / @neplyah

Запрошеними членами журі на конкурсі краси цього року стали чемпіон Олімпійських ігор і нардеп Жан Беленюк, fashion-директор компанії Domino Анастасія Шухніна, телеведуча Іванна Онуфрійчук, дзюдоїстка та бронзова призерка Олімпійських ігор Дарина Білодід, психолог і блогер Ярослав Самойлов, а також дворазова чемпіонка світу WBPF Ольга Компанієць.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України

Хто такі Bambie Thug, які здивували "Євробачення" своїм готичним виступом

Що відомо про представника Ірландії на конкурсі "Євробачення-2024" Bambie Thug

У день фіналу "Євробачення-2024" шанси України на перемогу впали: новий прогноз букмекерів

За кілька годин до старту фіналу "Євробачення 2024" букмекери оновили свої прогнози на переможця - яке місце віддають Україні