Лайм

Тоня Матвієнко показала дорослу дочку-іменинницю: Так швидко летить час

Первістка співачка народила у 17 років

Тоня Матвієнко привітала старшу доньку з днем народження - 6 листопада Уляні виповнюється 23 роки. Співачка присвятила іменинниці теплі слова, а також показала шанувальникам, якою красунею виросла її дівчинка.

Артистка опублікувала на особистій сторінці в Instagram дві фотографії: на першій Уляна зображена одна, на другій - із зірковою мамою. На знімку юна дівчина у смарагдовій сукні красиво позує, дивлячись у дзеркало.

Фото: instagram.com/tonya_matvienko

"Доця, так швидко летить час! Лови кожну мить, кожний день, став перед собою цілі і досягай їх, бо таким чином ми наповнюваємося, стаємо особистостями і сильними духом людьми. Гарної тобі подорожі у цьому прекрасному світі! Зустрічай на своєму шляху щирих людей, друзів та гарних хлопців. Щастя та міцного здоров'я Тобі! Моя Уляся, яка ж ти вже доросла", - написала Тоня.

Фото: instagram.com/tonya_matvienko

Уляна народилася, коли Матвієнко-молодша була ще зовсім юною – їй тоді тільки виповнилося 17 років. Співачка неодноразово зізнавалася, що бути молодою мамою - непросто, але вона змогла подолати всі труднощі завдяки підтримці своїх близьких.

Про батька первістка Тоні відомо, що він був "гідним" хлопцем і добре навчався у школі. "Я ним захоплювалася. І зовсім не розуміла - ну а що тут такого? Закохалася, вийшла заміж, народила", - розповідала співачка "Каравану історій".

  • Сьогодні Тоня Матвієнко виховує ще одну дочку, яку народила від музиканта Арсена Мірзояна. Дівчинку назвали на честь її зіркової бабусі – легендарної співачки Ніни Матвієнко.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію