Лайм

Тоня Матвієнко показала розкішний подарунок до повноліття доньки

Сьогодні Уляні виповнюється 21 рік

У середу, 6 листопада, день народження відзначає старша дочка української співачки Тоні Матвієнко - Уляні виповнюється 21 рік.

З нагоди повноліття доньки зіркова мама написала в своєму Instagram зворушливий пост-привітання, а також показала розкішний подарунок - автомобіль Smart.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Тоня Матвієнко (@tonya_matvienko)

"Сьогодні тобі 21, моє дитя. Ти перейшла у повнолітнє життя. Але для мене ти завжди маленька. Я хочу щоб ти була щаслива, ніколи не переживала за дрібниць. Перетворюй все в радість, готуйся до прекрасного. Я завжди поруч", - написала Тоня.

Нагадаємо, Уляна народилася коли Тоня була ще зовсім юною, їй тоді тільки виповнилося 17 років. Майже нічого не відомо і про батька дівчинки - Матвієнко вважає за краще не розповідати про нього.

У січні 2016 року Тоня Матвієнко народила другу доньку Ніну, батьком якої є музикант Арсен Мірзоян. Дівчинку назвали на честь її зіркової бабусі - легендарної співачки Ніни Матвієнко.

  • Матвієнко і Мірзоян розписалися в березні 2017 року. Пара воліла скромний розпис без лімузинів, сотні гостей і пафосних нарядів. А вже влітку подружжя влаштувало пишне весілля, де розпорядником був співак Олег Винник.
  • А в березні 2018-го зіркова пара влаштувала повторну церемонію в Таїланді. Тоня виходила до Арсена під пісню своєї мами "Квітка Душа".

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях